Write On Thursday. #WOT Deel 30.

Uitstellen * naar een later tijdstip verschuiven

Vandaag begin ik. Maar dan niet beginnen. Beginnen is drempels over. Beginnen is starten en starten is actie en actie is resultaat, of in ieder geval een verwachting van resultaat. Die van jezelf of de ander die het van je verwacht. Uitstellen is actie on hold zetten, waardoor je altijd kunt beginnen. Ik denk dat dit een mogelijke verklaring is voor uitstelgedrag.

De Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden en blogposts lezen, check hier! Vergeet ook niet de link naar je eigen blogpost in de comments te zetten zodat anderen je blog kunnen lezen en reageren.

Gepubliceerd door

karin

Linkshandig en zelfstandig. Ik ben 3x auteur bij Scriptum. 1x eigen beheer. Ik hoef niet in een hokje. Schrijf mee: met-k.com/life-review

28 gedachten over “Write On Thursday. #WOT Deel 30.”

 1. Volgens mij was WOT29 tijdelijk en zitten we inmiddels in week 30.
  WOT30 mocht ik niet uitstellen, hier is ie dus in 120 woorden

 2. So funny, ik had geen zin om te wachten of te kijken naar het thema van de WOT vandaag, dus heb had mijn blog al klaar, in Engels en er ook al WOT boven gezet, geen zin om uit te stellen af te wachten. Dus zo die gaat ;-) komt ie eraan. Eigenzinnig, dat wel… Komende weken zal ik veel in engels bloggen, denk ik, vandaar…

 3. en in mijn blog wordt duidelijk wat ik vandaag wél uitgesteld heb, en daar gaat het dus over zonder dat ik het thema had gelezen, I love it, simply love it….

 4. Gewoon even een dikke dankjewel voor jou Karin!

  Omdat je mij iedere week middels jouw #WOT de mogelijkheid biedt een mooi onderzoek te doen . . .

  :-D

 5. Hoi Karin, misschien ging er iets mis met het plaatsen van mijn reactie, of ik ben niet door de goedkeuring heen gekomen. (kan). In ieder geval heeft jouw #WOT en alle reacties er wel voor gezorgd dat ik vandaag, sinds een maand, weer iets op mijn blog gezet heb. Dank jullie!

 6. Pingback: Poets » petepel
 7. Pingback: Vakantie | petepel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *