Skip to content →

Write On Thursday. #WOT Deel 30.

Uitstellen * naar een later tijdstip verschuiven

Vandaag begin ik. Maar dan niet beginnen. Beginnen is drempels over. Beginnen is starten en starten is actie en actie is resultaat, of in ieder geval een verwachting van resultaat. Die van jezelf of de ander die het van je verwacht. Uitstellen is actie on hold zetten, waardoor je altijd kunt beginnen. Ik denk dat dit een mogelijke verklaring is voor uitstelgedrag.

De Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, flog- of vlogvorm. Het gaat erom dat je het woord wat elke donderdag gebruikt gaat worden in z’n meest vrije vorm kan uitleggen. Wat vind je ervan, hoe denk je erover, heeft het een metaforische werking, zijn er vergelijkingen, kun je een anekdote terughalen, laat het je dromen of is het vlak en abstract? Wil je andere #WOT woorden en blogposts lezen, check hier! Vergeet ook niet de link naar je eigen blogpost in de comments te zetten zodat anderen je blog kunnen lezen en reageren.

Published in boek

28 Comments

 1. […] Write On Thursday. #WOT. Iedereen kan meedoen, het is een creatieve schrijfopdracht van Karin Ramaker, vrij om te bepalen hoe je dat wilt doen, zoals het bij bloggen hoort en mag kort, lang, in blog, […]

 2. Volgens mij was WOT29 tijdelijk en zitten we inmiddels in week 30.
  WOT30 mocht ik niet uitstellen, hier is ie dus in 120 woorden

 3. […] ON THURSDAY) met deze week als onderwerp Uitstellen Zie voor uitleg en andere #WOT-schrijvers de blog van Karin Zie ook mijn andere #WOT-blogs Category : Blog, Inzichten Tags : #wot, doen, durven, lef, […]

 4. Hoe toepasselijk voor mij, dit onderwerp. Toevallig (jaja ;-) ) is het écht het thema van mijn laatste weken. Mijn bijdrage voor deze week is ‘Nou ja zeg’ http://ow.ly/cvE0c

 5. So funny, ik had geen zin om te wachten of te kijken naar het thema van de WOT vandaag, dus heb had mijn blog al klaar, in Engels en er ook al WOT boven gezet, geen zin om uit te stellen af te wachten. Dus zo die gaat ;-) komt ie eraan. Eigenzinnig, dat wel… Komende weken zal ik veel in engels bloggen, denk ik, vandaar…

 6. en in mijn blog wordt duidelijk wat ik vandaag wél uitgesteld heb, en daar gaat het dus over zonder dat ik het thema had gelezen, I love it, simply love it….

 7. Zo de pest in dat ik niet eens ‘uistellen’met twee t kan schrijven…

 8. […] blogpost is geschreven in het kader van WOT (Write on Thursday). Op het blog van Karin Ramaker lees je er alles over. Gerelateerde […]

 9. Gewoon even een dikke dankjewel voor jou Karin!

  Omdat je mij iedere week middels jouw #WOT de mogelijkheid biedt een mooi onderzoek te doen . . .

  :-D

 10. @Carel: je hebt gelijk en is inmiddels aangepast.

 11. Hoi Karin, misschien ging er iets mis met het plaatsen van mijn reactie, of ik ben niet door de goedkeuring heen gekomen. (kan). In ieder geval heeft jouw #WOT en alle reacties er wel voor gezorgd dat ik vandaag, sinds een maand, weer iets op mijn blog gezet heb. Dank jullie!

 12. […] (mijn bijdrage aan de Write On Thursday, de #WOT) Uitstellen * naar een later tijdstip verschuiven […]

 13. […] bijdrage voor #wot dd 9/8/2012 Wat is wot? => Write on Thursday, een bloginitiatief van Karin […]

 14. […] bijdrage voor #wot dd 26/7/2012 Wat is wot? => Write on Thursday, een bloginitiatief van Karin […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten