Ik kan je niet helpen! Denk ik.

Er zijn woorden en die woorden kun je laden met kruit. Als je klein bent weet je nauwelijks hoezeer die woorden een lading krijgen door ze hardop uit te spreken. Het is de lading die de volwassene oppikt en hoort wat het verscheurt. Van binnen.
Jij bent stom! Ik vind jou niet lief! Er zijn woorden en die woorden kun je laden met kruit. Als je klein bent weet je nauwelijks hoezeer die woorden een lading krijgen door ze hardop uit te spreken. Het is de lading die de volwassene oppikt en hoort wat het verscheurt. Van binnen. Jij bent stom! Ik vind jou niet lief! Er zijn woorden en die woorden kun je laden met kruit. Als je klein bent weet je nauwelijks hoezeer die woorden een lading krijgen door ze hardop uit te spreken. Het is de lading die de volwassene oppikt en hoort wat het verscheurt. Van binnen. Van. Binnen. Van binnen. Van. Binnen.

Geef een reactie