De paradox van stilte.

all the noises.
Klik op afbeelding voor ‘Alert!’.

Er bestaat een paradox
als het gaat om stilte
Zelfs stilte schijnt te spreken
in heldere vocale koorden
En als stilte spreekt zegt het:

ssshhhttt.

 

 

Teveel woorden. Teveel fratsen. Teveel ruis. Teveel meningen. Teveel marketing. Teveel alles om je heen is belangrijker dan waar je voor staat. Teveel gedoe. Teveel chaos. Te ver verwijderd van wat je werkelijk wilt. Teveel omgeving. Teveel wat andere mensen ook doen. Teveel hetzelfde. Te weinig concentratie en te weinig ik.

2 gedachtes over “De paradox van stilte.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten