Hart Op Straat bij VUMC Cardiologie.

Patiënten mogen maar maximaal twee bezoekers op hun kamer ontvangen. Sommige mensen verblijven er weken of maanden. De gangen zijn wit, de verplegers dragen witte jassen en er hangt hier en daar wel wat maar het blijft een witte bedoeling. Het is de hartafdeling van het VUMC. Een mooiere plek om Hart Op Straat neer te hangen en de wanden op te vrolijken bestaat er niet. Terwijl de harten werden opgehangen kwam er al reactie. En daar doe ik het voor.

expo hart op straat vumc

expo hart op straat vumc (Foto gemaakt door Marco Raaphorst)

expo2

Reacties

Agnes schreef:

Goed en mooi werk!

Niek schreef:

Hart op Straat lijkt mij een aanmoediging voor mensen beter te worden voor zover zij daarvoor de intensie niet hebben. Wat is er mooier dan buiten op straat als je in een ziekenhuis ligt? En dan ook nog uitingen te zien van liefde neergekalkt op de grond als stille schreeuwen om aandacht. Een betere plaats is nauwelijks denkbaar!

Geef een antwoord