Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Hart Op Straat bij VUMC Cardiologie.

Patiënten mogen maar maximaal twee bezoekers op hun kamer ontvangen. Sommige mensen verblijven er weken of maanden. De gangen zijn wit, de verplegers dragen witte jassen en er hangt hier en daar wel wat maar het blijft een witte bedoeling. Het is de hartafdeling van het VUMC. Een mooiere plek om Hart Op Straat neer te hangen en de wanden op te vrolijken bestaat er niet. Terwijl de harten werden opgehangen kwam er al reactie. En daar doe ik het voor.

expo hart op straat vumc

expo hart op straat vumc (Foto gemaakt door Marco Raaphorst)

expo2


2 reacties op “Hart Op Straat bij VUMC Cardiologie.”

  1. Hart op Straat lijkt mij een aanmoediging voor mensen beter te worden voor zover zij daarvoor de intensie niet hebben. Wat is er mooier dan buiten op straat als je in een ziekenhuis ligt? En dan ook nog uitingen te zien van liefde neergekalkt op de grond als stille schreeuwen om aandacht. Een betere plaats is nauwelijks denkbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten