Karin Ramaker

Gewoon zomaar. Of toch niet.

Nietsvermoedend opende ik de deur. En de persoon die in de deuropening stond had een bos bloemen bij. Tulpen. Voor mij. Gewoon. Een verrassing. Zomaar. Of toch niet helemaal. Iets met vertrouwen. Goede zorgen. En dergelijke. Waarmee kun je mij heel erg blij maken? Juist. Met een bloemetje. Het liefst onverwacht.

De #PHOT (Photo on Tuesday/Foto op dinsdag) is ooit begonnen ter inspiratie om blogs te maken. Het heeft een beetje hetzelfde principe als de #WOT (Write on Tuesday), alleen is deze opdracht een vrije foto-opdracht, met jouw zelfgemaakte foto op dinsdag gemaakt, waarbij je wel of geen tekst plaatst maar titel is verplicht.

Author

karin

Ik ben zelfstandig. Ik ben veel tegelijk. Ik hoef niet in een hokje. Ik ben gastouder, geef trainingen over bloggen, maar ben vooral auteur en schrijf nu een roman.

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: