Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Ik heb niets te vertellen want mijn dag was goed.

https://flic.kr/p/S8XtUX


4 reacties op “Ik heb niets te vertellen want mijn dag was goed.”

  1. Ik heb ook niks te vertellen, want mijn weblog is stuk. Heb weer zitten klooien met de security plugin en nu kan ik niet meer inloggen. Zelfs via ftp (filezilla) krijg ik geen toegang meer tot mijn site.
    Maar voor de rest was het een mooie dag. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten