Je moeder!

Je zult maar thuiskomen van je werk, lekker stukje getikt op kantoor en ingeleverd ter goedkeuring en je vrouw staat te koken in de keuken. Je dochter en zoon spelen een game en hebben nauwelijks in de gaten dat je thuis bent. ‘Hoe was je dag?’ vraagt je vrouw geïnteresseerd. ‘Perfecto!’ Je hangt je jas even op.

Misschien zijn er geen kinderen. Misschien is er geen vrouw. Ik denk dat die kans zeer aanwezig is. Misschien fiets je naar je moeder want zij heeft een pannetje klaar. Thuis alleen eten is ook niks. ‘Wat heb je geschreven?’ vraagt je moeder. Je hapt net een paar sperziebonen naar binnen en zegt met je mond vol: ‘Oh, iets over een fikse aanval op die Herpesberger sloerie.’ Moeder knikt. ‘Leuk!’ Je moeder is altijd trots op je, wat je ook doet.

2 reacties op “Je moeder!”

  1. Wat een gezeik allemaal. Ik volg het niet helemaal hier maar het begint me zowaar te irriteren. Wat is er aan de hand? Mannen zijn over het algemeen toch echt niet zoo dom? Tenminste, ik ken buitengewoon veel prima mannen. Wat zijn dit voor types? In ieder geval lieden met een heel groot gebrek aan bewustzijn en een minderwaardigheidscomplex van hier tot Tokio. Dat komt niet goed met die jongens. Tenzij … maar goed, dat zijn mijn zaken niet. Een mens komt tot inzicht, als hij tot inzicht komt. Trouwens Ka, mooi stukje van jou!

  2. @Liesbeth: dank! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten