Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Tussen slaap en waak.

Het fijnste moment is wanneer ik een seconde wakker ben en me afvraag welke dag het is, hoe laat het is en wat ik moet doen. Het moment net voordat ik deze gedachten heb is compleet leeg en zonder verwachting. Vandaag las ik berichten waardoor ik meteen dacht aan dat tussen-slaap-en-waak-moment. Dat moment waar er niets is, behalve een warm bed en een heleboel figuurlijke ruimte. Want als de dag begint lees je dat Chris Cornell er niet meer is, dat Fred Teeven er niet wakker van ligt dat onschuldigen in de bak belanden en laten we het niet eens meer hebben over die man in The United States of America met verkeerd zonnebruin smeersel op zijn huid.

Ik heb ergens een paar CD’s van Audioslave. Ze liggen in een doos verstopt op zolder. Misschien leerde ik de band wat laat kennen maar dat doet er niet toe. To be yourself is all that you can do.

Misschien zouden we alle kinderen moeten bijbrengen dat er altijd mensen zullen zijn die nergens wat om geven maar dat we moeten zoeken naar de mensen die dat wel doen. …


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten