Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Iedereen zat in mijn aura.

Hij zat naast me.
Hij droeg een geel met groene sjaal over zijn spijkerjack met een geel shirt.
Naar mijn idee was hij fan van Ado.
Zijn linkervoet tikte snel en hard op de vloer. Het verraadde een liefde voor hardcore muziek. Door zijn oordopjes heen kon ik de bonkende geluiden horen, net nu ik het allerliefst helemaal niets wilde horen.
Ik wreef even in mijn ogen om de scène erna weer in me op te nemen.
Naast hem zat een man met overgewicht.
Zijn zwarte zijden overhemd zat strak om zijn bovenlijf.
Tussen de kieren van zijn overhemd bij de knoopjes, die verrassend genoeg dicht bleven zitten, zag je oude witte huid. Zijn dikke bovenbeen schuurde tegen de nerveuze hardcoreman aan.
De hardcoreman ging verzitten maar wreef zijn dunne, knokige knie tegen de mijne. Ik schoof mijn benen opzij.
Iedereen zat in mijn aura die dag.


5 reacties op “Iedereen zat in mijn aura.”

  1. @Liesbeth: ik noem dat aura omdat het steeds mensen betreft. Ik kan beter tegen het stadse; de omgeving etc dan de vele mensen. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten