Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Ik hoefde er niet uit.

Vannacht, of vanmorgen vroeg, werd ik wakker van de regen. Het raam stond open vandaar dat het geluid van de regen harder klonk dan wanneer het raam dicht zou zijn. Ik spitste mijn oren want ik wilde vaststellen of ik eruit moest om het raam dicht te maken of niet. Als ik eenmaal lekker warm in mijn bed lig wil ik er eigenlijk niet meer uit. Ik hoorde de harde regen op de stenen kletteren. Mijn arme plantjes hadden nu wel genoeg water gehad, hoor. Ik luisterde nog even aandachtig. Volgens mij kletterde de regen steil naar beneden. Mooi. Het raam bleef open. Ik hoefde er niet uit.


Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten