Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Wat zeg je?

De winkel was net geopend na een stevige verbouwing. Ik liep naar binnen omdat ik iets nodig had en ik kon het niet in een andere winkel kopen. De zware beatmuziek kwam me tegemoet. Via de roltrap kon ik naar boven en vond ik wat ik zocht. Ik wilde hier zo snel mogelijk weg en liep naar de kassa. Bij de kassa stond een jongeman.

‘Word ik nou oud of staat de muziek hier vreselijk hard?’
De jongeman leunde over de balie heen.
‘Wat zeg je?’
‘Ik zeg: word ik nou oud of staat de muziek hier zo hard?’
De jongeman knikte.
‘Ja, het staat best hard. Ik kan de klanten soms niet eens verstaan.’

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.


Eén reactie op “Wat zeg je?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten