Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Een CD van André.

Op de toonbank legde ik mijn spullen neer. Ze mochten worden afgerekend.
‘Bij deze kun je er voor de halve prijs nog eentje bijhalen.’ Wees de kassamedewerker naar de shampoo terwijl ze ging scannen. Ik liep terug naar de schap. Even later stond ik weer bij de kassa met een extra shampoo. De kassamedewerker rommelde in een la bij de toonbank. Ze legde een CD naast mijn spullen.
‘Je krijgt ook een gratis CD van André Hazes.’
Ik schoot in de lach. Hahaha, ja, die houden we erin!
De kassamedewerker lachte niet.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten