Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Jeuk in mijn oor.

Wattenstaafjes. Ik gebruikte ze voorheen eigenlijk zelden. Last van oorsmeer heb ik niet zo snel. De laatste tijd echter, sta ik meer dan eens in de badkamer met een wattenstaafje in mijn hand. Ik heb geen last van oorsmeer maar alleen al het idee dat ik het witte langwerpige bolletje zo meteen in mijn oor zou steken is al een hemels gevoel. Ik heb namelijk al weken jeuk in mijn oor.
Bij Google Search lees ik dat het witte watje niet te diep mag anders doorboor je het trommelvlies. Ik lees meer over oren, wattenstaafjes en oorsmeer. Nu moet ik zeggen, het is erg interessant.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.


Eén reactie op “Jeuk in mijn oor.”

  1. Ook ik heb regelmatig jeuk in mijn oor …
    De oortjes van hoorapparaatjes gaan thuis dan snel weer uit.

    Stille groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten