Karin Ramaker.


Radio interview Omroep West over Draagtijd.

Vanmorgen werd ik gebeld. Of ik deze avond, het was inderdaad last minute, wilde langskomen in de Omroep West studio bij radio uitzending Haagse Bluf om te praten over mijn nieuwe boek Draagtijd! Ik regelde het met mijn werk en haastte me naar de studio. Een minuut voor half zeven schoof ik aan.

 

 

Kasper Kooij kende ik nog van jaren geleden toen hij mij ook interviewde in verband met een ander boek. Toen moest ik naar Hilversum. Het was fijn om uitgebreid te vertellen over mijn nieuwe boek!

 

Hier kun je de radio uitzending terugluisteren.

Published by


Reactie

  1. Liesbeth Steur avatar
    Liesbeth Steur

    Geluisterd en top!. En zo gaaf dat je daar zat bij Omroep West. Ik hoop dat veel mensen hebben geluisterd en je boek gaan kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten