Karin Ramaker.


Als alle dagen een beetje veranderd zijn.

Als alle dagen een beetje veranderd zijn en je ontvangt een kaartje ben je even blij dat er iemand aan je denkt. Er is moeite genomen om iets uit te zoeken met een aangename voorkant en er is moeite genomen om bepaalde woorden op papier te schrijven. Er is nagedacht over wat degene zeggen wil. Er is een adres opgezocht en er is een postzegel geplakt. Dezelfde dag of een dag later is iemand naar een brievenbus gelopen of gefietst of heeft het onderweg met de auto gedropt. Een dag later ligt het kaartje in een mooie envelop op de deurmat en ben ik degene die naar het handschrift staart en me afvraag wie het kaartje heeft gestuurd.

Als de dagen een beetje anders zijn geworden en je soms bij het wakker worden niet weet welke dag het is en wat er van je verwacht wordt en je gedroomd hebt over stilstaande treinwagons of een beeld van een fietser met een extra fiets die je niet goed vast kunt houden maar wel nodig schijnt te hebben want ja, dromen zijn altijd raar, is het fijn als je naar dat kaartje kunt kijken en een warm gevoel krijgt omdat ergens aan de andere kant van Nederland en zelfs in dezelfde straat mensen aan je denken.

Wil je mijn blog steunen met een bijdrage? Doneren mag hier.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten