Kerstversieringen.

Nog niet eerder was ik al vóór mijn verjaardag begonnen aan het versieren van de woonkamer. De grote doos op zolder werd naar beneden gehaald en het rode tafellaken werd alvast gewassen. De kapotte kerstspullen weggegooid, de oude meuk ook en wat overbleef waren de lampjes, de nep kerstboom en een nieuw gekochte kerstster die met moeite opgehangen werd bij het raam. Misschien wilde ik wel de warmte en gezelligheid eerder binnenhalen omdat de afgelopen periode, met de corona maatregelen, alles anders was dan voorheen.

Bij mijn werk maakten we nep sneeuw, werd er een engel aan de muur geplakt die haar vleugels scheef liet hangen. Het licht ging uit en de lampjes gingen aan. Als alles buiten steeds donkerder wordt, vanochtend is er zelfs een in mist gehulde wereld zichtbaar, wil je licht maken. Normaal gesproken heb ik daar niet zoveel last van, en is last ook het verkeerde woord, maar dat ik vóór mijn verjaardag alle kerstversieringen van stal heb gehaald zegt toch wel wat.

Wil je mijn blog steunen met een kop koffie donatie? Ik doneer een kop koffie.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten