Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Ach, de liefde.

Door de foto’s ‘bladerend’ (ik bekeek ze via mijn laptop) zag ik het opeens. Het was me niet eerder opgevallen maar daar zaten ze. Arm in arm. Aan het water. Bij de Ijssel. Afgelopen zomer. Ik glimlachte ervan.


Eén reactie op “Ach, de liefde.”

  1. Ja zeg, daar zitten ze. Ik keek eerst naar de foto en toen de tekst. En ik dacht, wat zit daar nou? En toen wist ik het. Het is een stelletje dat aan de waterkant zit. Prachtig die foto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten