Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Rolstoelglijbaan.

Ontroerd was ik.

Wat mooi. Wat bijzonder. Wat geweldig. Thijn, 10 jaar, maakte een ontwerp van een rolstoelglijbaan. En tot zijn eigen verbazing en verrassing werd zijn maquette uitgewerkt tot een echte rolstoelglijbaan. Ik kan wel doorgaan maar lees en bekijk vooral deze blogpost even. En pak even een zakdoekje erbij. Deed ik gisteren ook maar ik vergat dat er poedersuiker op zat van de net gegeten oliebol. Heb een inventief, creatief, oplossingsgericht en vooral gezond en tevreden 2021.


Eén reactie op “Rolstoelglijbaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten