Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Mijn overbuurvrouw is een meeuw.

Zondagmiddag na een lange fietstocht in de waterkoude bekeek ik even mijn mailbox. Mijn gedicht Achter Glas, geschreven in de eerste lockdown in maart 2020 was/is geselecteerd (uit 900 inzendingen) met nog 109 andere dichters om opgenomen te worden in de bloemlezing Mijn overbuurvrouw is een meeuw geïnitieerd door Dichter des Vaderlands Tsead Bruinja en Wim van Til van Poëziecentrum Nederland. Meneer van Til mailde mij.

Ik was het helemaal vergeten. Dat ik een gedicht had ingestuurd, dat Achter Glas heet en dat het zelfs op rijm geschreven is.

De bloemlezing verschijnt rond het aftreden van Tsead als Dichter des Vaderlands (rond 20 januari a.s.).
Reserveren is al mogelijk via verkoop@liverse.nl

Vanaf vandaag noem ik mezelf sporadisch dichter.


Eén reactie op “Mijn overbuurvrouw is een meeuw.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten