Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Koppen koffie donatie.

Vorige week kreeg ik tot twee maal toe een donatie. Daarvoor had ik ook al een paar keer een donatie mogen ontvangen en ik was erg blij. Als iemand de moeite neemt om een donatie te doen, in dit geval vraag ik ter waarde van een kop koffie een gift en sommige donateurs bedachten dat er voor vijf of meer koppen koffie gedoneerd mocht worden, waardeer ik het zeer. Het is een steuntje in de rug, een financiële high five en iemand laat zien dat de stukjes die ik schrijf gelezen worden. Ik wilde de donateurs bedanken. Was dit wel volgens de regels?

Meteen bedacht ik dat sommige donateurs misschien wel onder de radar willen blijven. Geen poeha, geen gedoe. Maar ik was blij en wilde hen toch laten weten dat ik het zo waardeerde, wat zou ik dus doen?

Ik besloot om toch maar een DM via Twitter te doen en in een geval een mail te sturen. Kort maar krachtig. ‘Ik zie dat je mij een donatie hebt gegeven, dank daarvoor!’ Later zei iemand dat mijn bedankje op de pagina al genoeg was. Oh ja, natuurlijk.

Wat is fijner? Of netter? Zorgvuldiger? Wat zou jij doen?

Wil je mijn blog steunen met een kop koffie donatie? Ik doneer een kop koffie.

Wil je mijn blogstukjes in je mail ontvangen? Abonneer je dan hier.

Published by


Reacties

  1. Marleen avatar
    Marleen

    Ik zou het hetzelfde doen als jij. Je bent immers dankbaar voor de donatie. Dat mag best 2x worden gezegd :-)

  2. karin avatar
    karin

    @Marleen: dacht ik ook. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten