Erin wrijven.

‘Zag jij niet die grote letters?’ ‘Op dat gebouw?’ ‘Daar reden we net langs.’ ‘Nee?’ ‘Wat raar. Je zei net dat je wel die Ekoplaza zag. Maar je zag niet die Oriental?’ ‘Niet? Oriental zat ernaast! Het stond met koeienletters op de gevel. Dat zag jij niet?’ ‘Vreemd hoor. Je zag wel de grote letters van de Ekoplaza?’ ‘Vreemd. Die letters waren verdomd groot hoor.’

2 gedachtes over “Erin wrijven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten