Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

De onverharde weg.

Mijn looproute naar mijn ene werkadres gaat via een slingerpad en via bovengrondse wortels die ervoor zorgen dat je moet uitkijken dat je niet struikelt. Afgelopen dinsdag liep ik die route weer en vond een bankje met een tekst.

Maar het enige wat ik dacht was: geef me nu maar even een stukje verharde weg. Eentje die rechtdoor gaat en die helder en duidelijk aangeeft hoe te lopen voor de nodige houvast.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten