Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Voorzichtig.

De eerste dag vorst, autoruiten die gekrabd werden en de zon die toch ietwat verwarmde. Er lag een zacht ijzig laagje op de grond, de bladeren, de struiken. Er was een strakblauwe lucht. Vogels floten.

Voorzichtig kan ik concluderen dat het de eerste dag is waarbij mijn schouders wat minder strak staan. Slapen gaat weer beter. Genieten ook.

Meijendel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten