Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Troost en ontroering.

‘Boeken zijn er niet alleen voor kennis, of vermaak en ontspanning. Sommige boeken bieden troost, of kunnen ons ontroeren. Dat soort boeken kunnen we in deze moeilijke tijden goed gebruiken. In deze nieuwe serie van Bazarow vragen we onze lezers te vertellen over boeken die hen troost boden, of ontroerde, als lichtpuntjes in een duister tijdvak. 

Vandaag de bijdrage van Karin Ramaker over het boek Vingerafdruk van verdriet van Manu Keirse.’

Lees hier verder.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten