Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

Lichter.

Mijn voetstappen brengen mij soms op plekken waarbij ik me, onderweg erheen, afvraag waarom ik daarheen wil. Zo liep ik vanmiddag terug naar het huis van mijn ouders, dat niet meer het huis van mijn ouders is. Het bleef maanden leeg nadat we het in maart dit jaar moesten leegruimen. Er stonden spullen in de woonkamer, zag ik. Ik moest een zogenaamde drempel over om de straat in te wandelen. De tuin lag er niet meer zo netjes bij. De conifeer naast de voordeur piekte heel raar. En de gordijnen waren weg, de ramen waren zo kaal. Geen planten in de vensterbank. Ik liep erlangs en zag dat het echt voorbij was. En liep ik door.

Meer hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten