Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

De klusjesman haalde houtrot van de raamkozijnen en vroeg hoe het ging. ‘Het gaat vrij soepel eigenlijk.’ reageerde ik. En dat was ook zo. Zonder te veel in detail te gaan liet ik weten dat tijdens mijn vorige werk, dat ik al ruim vier jaar had gedaan, sommige dagen vrij hectisch en pittig verliepen. Zo pittig zelfs dat een paar uur vertoeven in andermans huis me later bij thuiskomst liet omvallen van de moeheid. ‘Dat is de energie.’ zei de klusjesman. Hij wees met zijn gereedschap naar het houtrot. ‘Houtrot wil je het liefst stoppen en repareren voordat het te laat is.’


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten