Het is maart.

Het is maart. De avonden zijn langer. Godzijdank. De magnoliaknoppen groeien in de achtertuin. De wind waait stug en de lampen die aan een snoer hangen bengelen. Het is koud overdag en het is koud in de nacht. De lucht is nu weer grijs terwijl ik afgelopen week nog buiten op een bankje zat met de zon in mijn gezicht. De lucht was blauw en de wolken dreven voorbij. Het is maart.

Het is maart en we zijn weer verder het jaar in. Er zijn nieuwe opdrachten en nieuwe afspraken. De jaaromzet van vorig jaar moet aangegeven worden. Ik heb uitstel. Het is maart en daar is verder geen uitstel. Ze zeggen dat het volgende week weer kan gaan sneeuwen. Ik wil dat het voorjaar wordt. Dat langzaam de winterjas vervangen wordt door een zomerjas of een tussenjas. Zo’n tussenjas is ook helemaal prima. Als de sjaals maar weg mogen en de wind niet meer guur over mijn benen strijkt als ik fiets.

Het is maart en dan kan er nog van alles gebeuren. Ik snak heel erg naar de zon.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten