Inspirerende feedback.

Toen kwam de mail die je wist dat zou komen. ‘Hopelijk werkt de feedback niet demotiverend maar inspirerend.’ Zei de redacteur. Ik heb het weggelegd en kijk er na mijn vakantie naar. Mijn vakantie is zojuist officieel gestart, met regen en storm. Ik wil nog niet kijken naar alle feedback want ik zag dat veel aangepast moet worden. Misschien moet de lijn die ik aanhield wel helemaal anders. Misschien moet er wel veel uit. En het werkt nu demotiverend omdat ik er al lang mee bezig ben. Misschien werkt het na een tijdje weer inspirerend. In mijn hoofd was ik al op het goede spoor maar misschien hield ik mezelf voor de gek. Misschien moeten er meer darlings gekilled worden. Misschien moet ik meer afstand nemen en niets doen; het laten sudderen. Misschien zie ik iets belangrijks over het hoofd. De richting is nu zoek maar misschien komt het nog wel. Ik heb de tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten