Karin Ramaker.


Ik blog de zomer door!

Komkommertijd is raus! Ik blog de zomer door! Lees verder! 👇

Heb je zin om te schrijven gedurende de zomerperiode?
Wil je een stok achter de deur en een schrijfopdracht ontvangen die je zelf naar je zin kunt uitwerken?
Doe dan mee! En, hoe meer bloggers, hoe leuker! Ergens in 2015 begon ik met Ik Blog De Zomer Door, een manier om je blog gedurende komkommertijd toch actief te houden. Daar deden destijds zo’n bijna 100 bloggers aan mee. Ik geloof niet dat ik dit jaar dit aantal ga redden maar voor degene die graag mee wil doen, vul je gegevens in en je ontvangt elke week in je mailbox een zomerse blogopdracht.
We starten op 24 juli en gaan door (als je kunt) tot 18 augustus. Je bent verder vrij om te bepalen natuurlijk wanneer je schrijft en wanneer je publiceert.

Leuk is het wel als we de blogposts kunnen bundelen. Dan is er een centrale plek waar je andere blogposts kunt lezen en kunt reageren! Dat kun je doen in de reageerbox onder mijn eigen wekelijkse blogpost.

Meld je HIER aan!

Meer uitleg volgt in je mail.

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten