Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

De Zwembadclub.

De afgelopen weken was Annegriet Wietsma, maker van De Deventer Mediazaak, bijna dagelijks bij ons thuis om een podcast uit de grond te stampen. De Zwembadclub. Annegriet Wietsma was kind aan huis bij ons, ik zag haar ‘s ochtends in de opnamekamer zitten bij Marco, en ‘s avonds ging ze weer naar huis. Je ontkomt er niet aan betrokken te raken bij de maak van een podcast. Soms werd er gevraagd mee te luisteren. Hoewel ik het liefst verrast wilde worden als de reeks eenmaal online was, kreeg ik toch details mee. Het waren drukke weken met veel opschonen, sound designen, nabewerken en stem opnemen.

Nu is het eindelijk zover. De podcast is helemaal klaar en online. Ik ben ook een beetje trots dat het nu door iedereen te beluisteren kan worden!

Nogmaals hier de link met alle afleveringen. Maar de podcast is ook via andere kanalen te beluisteren. Veel plezier!

Published by


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten