Karin Ramaker.

Als ik niet schrijf, denk ik aan schrijven.

De klimaatmars.

Als het had geregend had ik mijn regenkleding aangetrokken en was alsnog erbij geweest. Ik vond dat het nodig was, belangrijk en wilde erbij zijn. Ik wilde zien hoe hard de uitroep was, zien hoeveel mensen hetzelfde dachten. Ik wilde mijn stem laten horen, meelopen met de klimaatmars in plaats van ergens anders zijn. En het was prachtig weer, er waren 85 000 mensen op de been en we riepen allemaal hetzelfde.


2 reacties op “De klimaatmars.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten