De illusie van kennis.

Ik heb iemand gekend die niets wist van repareren maar naast de professionele klusjesman stond, handen in de zij, en boven het hoofd van de klusjesman vertelde hoe de kastjes in elkaar gezet moesten worden. Niet alleen was het, denk ik, prettig om letterlijk boven iemand uit te toornen, het voelde waarschijnlijk nog prettiger om de anderen die erbij waren de illusie te geven dat hij het beter wist dan de professional. Alleen op die manier kon hij even degene zijn die het wist. Maar hij wist het niet.

Wie houdt nou uiteindelijk wie voor de gek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten