uitleg definitie weblog Alle content is van en blijft bij Karin R. terug naar de kern.
DISCLAIMER:

Dit weblog is voortgekomen uit creatieve schrijflust. Wat voorheen een persoonlijk online dagboek was, is nu een plek voor vooral fictie en proza. De dunne grens naar autobiografisch zal op sommige momenten flinterdun zijn, maar altijd met een stevige vraagteken. Dit omdat ik aandikken en overdrijven net zo fictie vind als 'fictie', maar spelen met woorden en teksten meer de ruimte wil geven. De 'ikke' stukjes zijn dagboekgeorienteerd en geheel naar waarheid beschreven.

Erger jij je kapot, kom dan vooral niet steeds terug. Dat lijkt me beter voor jouw eigen gemoedsrust, per slot van rekening wil je nog leven tot je tachtigste, minstens, en niet bezwijken aan een hartaanval omdat je je opwindt over wat de schrijver van dit weblog allemaal neerkalkt. Doodzonde.

De namen die soms gebruikt worden in de stukken tekst hebben een fictieve lading. Het zou voor ieders bestwil beter zijn aan te geven dat je me kent. Dit om misverstanden te voorkomen. Wil je blijven lezen is dat je goed recht. Dit is dan wel geheel jouw eigen verantwoordelijkheid. Met vragen en/of opmerkingen kun je me altijd mailen. Ik zal altijd proberen zo snel mogelijk te antwoorden. De keus is echter aan mij om te bepalen of ik wel of geen emailcorrespondentie onderhoud.

Mijn reactietool staat (nog) aan. Dit omdat ik het heel leuk vind reacties te ontvangen. Het is mijn recht reacties, die ik om wat voor reden dan ook niet nodig vind, te verwijderen. Mocht ik het nodig vinden zal ik de reactietool verwijderen en m'n email gaan gebruiken. In het uiterste geval zal ik blocken. Dat heeft verder geen uitleg nodig. Ga er maar vanuit dat ik niet zomaar block.

Ik wens je verder veel leesplezier! Karin R.