Share

Vliegend Hart.

maandag 20 juli 2009Ja, Hart Op Straat leeft nog steeds. Vandaag weer een nieuw hart erbij gezet. Het is leuk dat men overal hartjes fotografeert en naar me opstuurt. Hartjes spot je vaak zonder erg en ineens is het er!

Met excuses voor de kwaliteit van het filmpje:


Labels: ,


4:51 PM //
Share

Hart op straat.

dinsdag 5 mei 2009hartje.


Ik vond zomaar op een bruggetje in Delft een hart op straat.

Labels: , ,


9:27 AM //
Share

Hart op straat,

vrijdag 24 april 2009groeit. Als een tierelier. Veel mensen sturen hartjes op. Gespot op straat, in huis, geverfd op school of op het strand.

Ooit begon het als de tegenhanger van het slechte nieuws. Al die kranten die berichten plaatsten over moord en doodslag. Waar was het toevallige; het positieve? Het mooie?

Telkens als ik ergens was, liep of naartoe moest, spotte ik toevallige hartjes. Het gaf me een goed gevoel. Een hart onder de riem, een hartverwarmende toevalligheid of zomaar. En in een opwelling bedacht ik hartopstraat.

Hart op straat is 'mond op mond reclame'. Het gaat van de ene weblog naar de andere en verspreidt het woord ook in real life. Collega's die hartjes spotten sturen ze naar me op. Iemand die een hart gevonden heeft op andermans weblog geeft het webadres als tip.

Keekstar.nl heeft twee banners ontworpen voor hartopstraat. Als je er eentje op je blog wilt, dan kan dat.

hart op straat. hart op straat


Bedankt Keeks!

Labels: , ,


1:27 PM //