Online blogcursus.

Deze online blogcursus bestaat uit drie delen en duurt vier weken. Je leert hoe een blog wordt opgebouwd, waar je op let als je een stuk schrijft en je verzamelt blogstukjes om meteen te publiceren op je blog. Kortom, een korte, leerzame en actieve online cursus met meteen resultaat!

‘Hoe voorkom ik dat ik van mijn blog geen ‘kennisboek’ maak en het wel persoonlijk houd?

‘Hoe zorg ik ervoor, dat ik een ‘luchtige’ schrijfstijl blijf hanteren? Een zakelijke blog kan ook weer leiden tot een zakelijke toon, hoe ga ik daarmee om?’

‘Ik wil leren in de online blogcursus waaraan een goede blog voldoet (lengte, vorm, stijl etc) en aan de andere kant wil ik vaardigheden ontwikkelen om aantrekkelijk en aansprekend te schrijven.’

Deze cursus duurt vier weken, splitst zich in drie onderdelen en richt zich helemaal op jouw schrijfstijl en jouw (toekomstige) blog. Je hebt tijdens deze 4 weken dus elke week een opdracht!
Je ontvangt wekelijks een blogopdracht in je mail, feedback via mail en je kunt meedoen met het wekelijkse live online vragenuurtje  om vragen over de opdracht te stellen. Dit kan via Skype, Google Hangout of telefonisch.

‘Dank je dat je hebt laten zien dat bloggen helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn.’ — P. van Stein, voormalig cursist.

‘De online blogcursus heeft mij bevestiging gegeven dat ik het leuk vind om te schrijven. Het heeft me ook blogtips gebracht. Maar het is vooral ook een leuk bewustwordingsproces geweest.’ Leonie Kortenbosch, voormalig cursist.

Waarom doe je mee?

  • Je leert op een ongedwongen manier blogs schrijven
  • Je verzamelt meteen je eigen blogstukjes om te publiceren
  • Je leert je eigen stijl ontdekken
  • Je experimenteert met gevarieerde blogopdrachten
  • Je leert snel te schrijven en tot blogonderwerpen te komen
  • Je leert door middel van een mindmap snel een blogrooster te maken zodat je ook na de blogcursus vooruit kunt!
  • Je ontvangt een gratis exemplaar van Beter Bloggen (zolang de voorraad strekt.)