Schrijfcursus.

Wil je jouw (autobiografische) verhaal of blog opschrijven en wil je advies hierover zodat je kunt starten? Ik geef online advies en stel gerichte vragen om je vooruit te helpen. Dat kan via Skype, Google Hangout of telefonisch. Als je niet goed weet hoe te starten of hoe nu verder te schrijven, mail mij via het contactformulier en laat me je helpen! In de afgelopen (corona) periode heb ik een aantal mensen tegen scherp corona tarief kunnen helpen, werkt effectief en snel!

‘Je zou een roman een laboratorium van ons bestaan kunnen noemen.’ ~ Ger Groot, columnist.

Cursus roman schrijven

Helaas is deze schrijfcursus naar het najaar 2020 verplaatst. Meer info volgt!

Misschien denk je er al een hele tijd aan om jouw verhaal vast te leggen maar weet je niet goed hoe te beginnen. Misschien is het een persoonlijk verhaal of een familieverhaal of is het helemaal fictie en wil je er een roman van maken. Het moet gewicht hebben, intrigerend zijn en op een mooie manier beschreven. Maar hoe begin je? Dan is de cursus roman schrijven iets voor jou.

In deze zesweekse cursus leer je de creatieve en technische aspecten van het roman schrijven kennen.
We gaan in iedere les dieper in op wat het inhoudt om tot een manuscript en dus een boek te komen. Onderwerpen die we gaan bespreken zijn hoe je in detail een setting beschrijft, hoe je personages uitdiept en hoe je fascinerende dialogen schrijft. Hoe verweef je thema’s, hoe maak je een raamwerk van je verhaal en beschrijf je de plotwending.

We gaan naast theorie doornemen veel schrijven. Iedere cursist brengt zijn eigen idee en verhaal mee en werkt tijdens deze cursus aan het verdiepen van dit verhaal. Ook is er ruimte om elkaars verhalen te horen en om feedback aan elkaar te geven. In de cursus komt ook aan bod hoe je vervolgens je verhaal aanbiedt aan een groter publiek en wat voor jou de juiste stappen zijn.

Voor deze schrijfcursus heb je een laptop nodig of pen en papier en enorm veel zin om je boek te gaan vormgeven!

Start:

Najaar 2020. Meer info volgt!
6 lessen van 2 uur aanvangstijd 20:00 tot 22:00
Prijs: € 167,00
Locatie: Zandvliet Lyceum, Bezuidenhoutseweg 40, Den Haag

Voor online mogelijkheden (zoals advies) neem aub hier contact met me op.

De kinderschrijfcursus die begin juni zou starten is ook uitgesteld.